Informatie

Buma NL 2017
Buma NL 2017 vindt plaats op 2 oktober in TivoliVredenburg te Utrecht.

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht

Toegangsbewijs
Om Buma NL bij te wonen dient u in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs. Tickets zijn vanaf nu hier te bestellen.

Tijden
Om 09.00 uur zal Buma NL haar deuren openen en is het mogelijk om uw te registreren bij de registratiebalie.

Registratiebalie
Bij aankomst kunt u zich melden bij de registratiebalie. Hier wordt u voorzien van uw badge en mogelijke extra bestellingen. De registratiebalie is geopend van 09.00 tot 13.00 uur. Na 13.00 uur is registeren niet meer mogelijk en komt uw toegangsbewijs te vervallen.

Badge
Met uw badge heeft u toegang tot alle onderdelen van Buma NL, inclusief de Buma NL awardshow. maar WEES OP TIJD: alle conferentieonderdelen beschikken over een beperkt aantal zit- en staanplaatsen. Bij een volle zaal kan de toegang worden geweigerd. Indien u uw badge verliest dient u de volledige registratiekosten te betalen.

Buma NL app
In de Buma NL app vindt u alle informatie over de dag zelf. U kunt de app downloaden voor Android en voor iOS.

Mobiele telefoons
Graag de mobiele telefoon op stil-/trilfunctie zetten wanneer u een conferentieonderdeel en/of de awardshow bijwoont. Alvast bedankt!

Let op uw bezittingen
De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadigde en/of kwijtgeraakte persoonlijke bezittingen.

Zoekgeraakte eigendommen
Gevonden voorwerpen worden tijdens Buma NL bewaard bij de registratiebalie van Buma NL in TivoliVredenburg. Na Buma NL kunt u voor kwijtgeraakte voorwerpen contact opnemen met Buma Cultuur via: 035 – 672 74 00.

Persbalie
De persbalie bevindt zich naast de registratiebalie. Voor persgerelateerde vragen tijdens het evenement kunt u terecht bij de persbalie. Voor persgerelateerde vragen voorafgaand aan het evenement kunt u contact opnemen met NewInfluence.