Informatie

Buma NL 2017
De datum voor Buma NL 2017 wordt begin 2017 bekend gemaakt. De kaartverkoop voor Buma NL 2017 start 1 mei.

Toegang Buma NL
Om Buma NL bij te wonen dient u zich te registreren, klik daarvoor hier.
Nadat u een ticket heeft aangeschaft ontvangt u een bevestigingse-mail. U kunt vervolgens tijdens Buma NL uw polsbandje ophalen bij de registratiebalie op vertoon van uw ID (u ontvangt geen e-ticket).

Tijden
Om 09.00 uur zal Buma NL haar deuren openen en is het mogelijk om jezelf te registreren bij de registratiebalie. Het conferentieprogramma vindt plaats tussen 10.30 en 17.30 uur in Muzerije. Vanaf 17.35 uur zet Buma NL zich voort op het naastgelegen Paradeplein (Mediaparade) voor de Buma/Stemra borrel. De borrel duurt tot 18.30 uur. Van 18.30 tot 21.00 uur is de Mediaparade gesloten. Om 21.00 uur worden op de Mediaparade de Buma NL Awards uitgereikt. De awardshow is rond 22.00 uur afgelopen.

Registratiebalie
Bij aankomst kunt u zich melden bij de registratiebalie in Muzerije. Hier krijgt u uw badge en polsbandje. De registratiebalie is geopend van 09.00 tot 17.30 uur.
Op de website en in de Buma NL app vindt u alle informatie over de dag zelf, de conferentie, het festivalprogramma en de awardshow. Mocht u meer informatie willen omtrent één of meerdere onderwerpen van het programma, dan staan onze medewerkers u graag te woord bij de registratiebalie.

Badge
De Buma NL badge is enkel ter identificatie en kan geen toegang garanderen.

Polsbandje
Met uw polsbandje heeft u toegang tot alle onderdelen van Buma NL. Indien u uw polsbandje verliest dient u de volledige registratiekosten te betalen.

Buma NL app
In de Buma NL app vindt u alle informatie over de dag zelf, de conferentie, het festivalprogramma en de awardshow. U kunt de app downloaden voor Android en voor iOS.

Mobiele telefoons
Graag de mobiele telefoon op stil-/trilfunctie zetten wanneer u een conferentieonderdeel en/of festivaloptreden bijwoont. Alvast bedankt!

Toegang
Op vertoon van uw polsbandje krijgt u toegang tot alle locaties van Buma NL, maar WEES OP TIJD: alle conferentieonderdelen beschikken over een beperkt aantal zit- en staanplaatsen. Bij een volle zaal kan de toegang worden geweigerd.

Let op uw bezittingen
De organisatie is niet verantwoordelijk voor beschadigde en/of kwijtgeraakte persoonlijke bezittingen.

Zoekgeraakte eigendommen
Gevonden voorwerpen worden tijdens Buma NL bewaard bij de registratiebalie van Buma NL in Muzerije. Na Buma NL kunt u voor kwijtgeraakte voorwerpen contact opnemen met Buma Cultuur via: 035 – 672 74 00.

Eten en drinken
Drankjes kunnen worden besteld in het café van Muzerije en aan de bar op de Mediaparade. Van 12.50 tot 14.00 uur wordt er tegen inlevering van een lunchvoucher een lunch aangeboden op de Mediaparade. Betalende conferentiedeelnemers ontvangen gratis een lunchvoucher bij de registratiebalie. Overige conferentiedeelnemers kunnen hier een lunchvoucher kopen.

Internet/Wifi
Er is gratis wifi beschikbaar in Muzerije.

Persbalie
De persbalie bevindt zich naast de registratiebalie. Voor persgerelateerde vragen tijdens het evenement kunt u terecht bij de persbalie. Voor persgerelateerde vragen voorafgaand aan het evenement kunt u contact opnemen met NewInfluence.

Vervoer
Download hier de reisinformatie naar Muzerije in 's-Hertogenbosch.